topp_banner

Sesongkort 2020 i salg

Sesongkort Fram Fotball 2020 er nå i salg

Den perfekte julegave til deg og dine, løp og kjøp!

Sesongkort er i salg hos Torstrand Blomster (Vipps og Kontant) og på klubbkontoret i 2. etg. Framhallen (Kort, Vipps og kontant)

Nytt fra neste år vil være at det selges 2 typer sesongkort:

Jernbanetribune: 950,- Voksen. 600,- Honnør.

Ny Hovedtribune: 1 350,- Voksen. 850,- Honnør.

Sesongkort til Jernbanetribunen eller et verdikort som kan byttes inn i sesongkort ny hovedtribune i mars 2020. Forhåpentlig da med mulighet for fast seteplassering allerede kommende sesong. NB! Det tas et lite forbehold vedr. sesongkort ny hovedtribune, hvorvidt denne er klar til første hjemmekamp, men det er et klart mål at den skal være klar til april.

Dette er en flott julepresang vi håper ligger under mange tre på julaften

Ønsker du å få kortet tilsendt i posten er dette mulig mot et tillegg kr 20,-Send mail til daglig-leder@if-fram.no med navn og adresse kortet ønskes sendt. Du kan allerede nå ta kontakt for bestilling. Kortet forhåndsbetales via Vippsnr 107841 Fram Fotball Elite før vi sender det i posten.

Ved spørsmål, ta bare kontakt:

Rune Holst Bloch

daglig-leder@if-fram.no