topp_banner

Florø – Fram: 2 – 0

Tap i en kamp frammane dominerte!

Startoppstilling: (30) Kenneth Stenild Nielsen, (3) Arnar Thor Gudjonsson, (4) Philip Sandvik Aukland,  (7) Sindre Lie, (16) Herman Solberg Nilsen, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, (8) Henrik Byklum, (9) Anders Bjørntvedt Olsen, (10) Sindre Osestad, (11) Ole Breistøl og (21) Mame Mor Ndiaye.

Frammane klarte dessverre ikke å bedre på bortestatistikken sin i lørdagens oppgjør på Florø stadion. Florø måtte ha seier i denne kampen for ikke å ble helt hektet av i kampen for en mulig retur til 1 .div.  allerede etter halvspilt serie.

Det ble en kamp der frammane dominerte banespillet – særlig i 1. omgang. Allerede i åpningsminuttet fikk guttene våre sin første store målsjanse  etter en glipp i Florø-forsvaret. Det som skulle bli typisk i denne kampen – prikken over i´en – manglet imidlertid!

I stedet var det vertene som i 6. min. tok ledelsen – på et frispark fra nærmere 30 meters hold. Normalt skal ikke dette være farlig. Hasan Kurucay fikk imidlertid drømmmetreff, og ballen føk som et prosjektil opp i motsatt kryss. Dermed 1 – 0 til hjemmelaget.

Resten av omgangen ble spillemessig dominert av guttene våre –med flere fine angrep. Florø forsvarte seg imidlertid godt og kunne gå til pause med en heldig ledelse!

Etter pause kom Florø mer med i spillet, selv om guttene våre fremdeles beholdt et spillemessig overtak. Florø var imidlertid farlig når laget kom på kontringer, noe som ga laget en stor målsjanse i 56. min. – etterfulgt av en ny på påfølgende hjørnespark. I 60. min. kom Kristoffer  inn for Henrik

Det var også en dødballsituasjon som førte til 2 – 0. Et hjørnespark ble headet i mål i 62. min. I forkant av dette burde vel imidlertid Florø blitt avblåst for frispark da en Florø-spiller regelrett dyttet bort en av våre som var i ferd med å avskjære ham?

Nok om det! Et par minutter etter fikk imidlertid frammane mulighet til å redusere. Typisk for kampen klarte imidlertid ikke den ellers så sikre Sindre O. å overliste Florøs keeper.!

I 67. min – i forbindelse med dagens andre drikkepause (ca. 30 grader!) – kom Mats inn for Ole. Frammane fortsatte forgjeves å presse vertene, men var kvarteret før slutt heldige da Florø på en kontring satte ballen fra kort hold over Kenneths mål! Dermed ebbet kampen ut med 2 – 0 seier til vestlendingene – et resultat som slett ikke gir noe korrekt bilde av kampen. Men – det viktigste i fotball er jo å score mål – og det var Florø flinkest til denne varme lørdagskvelden!

Det ble for øvrig gule kort til Ole og Sindre Lie.

Med 3 – 1 hjemme over Alta gjenerobret Åsane den viktige 2. Plassen på tabellen, på bedre målforskjell enn Kjelsås, som vant 2 – 1 borte over Odd 2. Ellers merker vi oss at Jone Rugland nok en gang berget ett poeng for Sotra i 1 – 1 kampen borte mot Senja – og at Bærum – Oppsal endte 5 – 5!

Søndag tapte overraskende Grorud 1-0 borte mot Mjølner, mens Elverum-Asker spilte 1-1.

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01       Grorud               13            8            3            2            19 – 11         27

02       Åsane                 13            7            3            3            31 – 14         24

03       Kjelsås               13            6            6            1            22 – 14         24

04       Fram                  13            6            4            3            28 – 16         22

05       Alta                     13            6            2            5            21 – 22         20

06       Sotra                   12            5            4            3            19 – 14         19

07       Florø                  13            5            4            4            15 – 15         19

08       Bærum               13            4            5            4            22 – 25         17

09       Mjølner              13            3            2            7            14 – 25         14

10       Asker                 13            2            7            4            12 – 16         13

11       Odd 2                 13            4            0            9            20 – 23         12

12       Senja                  13            2            6            5            17 – 23         12

13       Elverum            12            3            2            7            15 – 21         11

14       Oppsal                13            2            4            7            17 – 33         10