topp_banner

Fram – Spennende tider

Det er i det siste skrevet mye og mange gode ord om IF Fram. Det som har skjedd det siste året, er nærmest uvirkelig. Det er mange som har bidratt til det, de som sier minst, er ofte de som gjør mest, i det stille. Det er fantastisk å få lov å være leder av en slik klubb, min hovedoppgave, er å prøve å få alle til å gå i samme retning. Det er viktig å holde fokus, og at vi har orden på de tingene vi kan styre selv. Klubben er nå plassert i grønn sone av fotballforbundet, det betyr at vi nå har kontroll på inntekter og utgifter. Det er flott, vi bygger klubb, stein for stein. De to neste ukene vil vise om vi kan ta steget opp i OBOS ligaen fra neste sesong, uansett så har vi mye å bygge videre på for neste sesong. Anlegget er under renovering, nytt garderobebygg med tribune, er i gang. Her bygger vi for framtiden, med vannbåren varme osv. Vi er i dialog med Fylkeskommunen for å sluttføre et salg av grusbanen. Det vil generer midler til å kunne finansiere andre viktige oppgaver med anlegget, blant annet et nytt dekke på treningsbanen vår. Vi satser på miljøvennlig gress, Bio Flex – innfyllet er miljøvennlig og nedbrytbart på en annen måte, sand med gummi rundt. Dette gjør at innfyllet er tyngre og ligger bedre i banedekket. Gresset er også tettere. Vi går spennende tider i møte.

Mvh Steinar Nyland

Leder IF Fram