topp_banner

1 – 1 HJEMME MOT FLORØ

Thrilleren fortsetter!

Startoppstilling: (30) Kenneth Stenild Nielsen, (3) Arnar Thor Gudjonsson, (7) Sindre Lie, (14) Mats Diego Skårdal, (17) Fredrik Kristensen Dahl, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira,  (8) Henrik Byklum, (9) Anders Bjørntvedt Olsen,11) Ole Breistøl, (19) Jone Rugland og (21) Mame Mor Ndiaye.

Før kampen fikk Fredrik, Henrik, Mats og Sindre blomster for sine 50 kamper for Fram!

Ca. 800 tilskuere møtte i nokså kjølig, men ellers fint vær, til den tidlige lørdagskampen i Framparken, i håp om å se hjemmelaget ta full pott i sin 5. seriekamp på rad. Den seiersrekken skulle imidlertid bli brutt av innsatsfylte og raske vestlendinger – med god hjelp av et par ”overtente” handlinger fra hjemmelagets side i 1. omgang!

Kampen åpnet med en stor sjanse for Florø før stadionuret hadde passert 2 min. De neste 20 minuttene var frammanes, med flere sjanser til å ta ledelsen. Det kom derfor som en kalddusj da gjestene – mot spillets gang – i 23. min. nærmest ble ”servert” et straffespark. Noe annet kan man vel ikke kalle den ellers gode Sindres totalt unødvendige dytting av en motspiller nær dødlinjen, midtveis mellom mål og 16-meterstreken!

Dermed 0 – 1 i Framparken!. Og vondt skulle bli verre! For etter en stor sjanse ved Jone minuttet etter, ble frammane i 26. min. redusert til 10 mann. Henrik gikk etter dommerens mening altfor tøft inn i en takling – og fikk direkte rødt kort!

I 35. min. kom Kristoffer (Tollefsen) og Sander (Risan Mørk) inn for henholdsvis Anders og Ole. I løpet av ett minutt 5 minutter før pause hadde lagene hver sin store målsjanse før de gikk til garderobene med 0 – 1 på måltavla i Framparken.

Gjestene hadde også den første store målsjansen etter pause. I 62. min. kom Sindre (Osestad) inn for Mame. I 70. min. kunne så endelig jubelen bryte løs i Framparken da vår andre Sindre rettet opp tabben sin i 1. omgang ved på halv volley å ekspedere et hjørnespark i mål. Dermed fortjent utligning 1 – 1 i Framparken.

Minuttet etter fikk Jone en stor sjanse til å skaffe oss ledelsen, men var uheldig med ballmottaket. Tross flere sjanser til begge lag, ble det ikke flere mål. Dermed 1 – 1 i en kamp, der frammane med én mann mindre mesteparten av kampen likevel styrte den i lange perioder. Sterkt å komme tilbake slik de gjorde etter de 3 ulykksalige minuttene midtveis i 1.omgang!

Utligningen i undertall kan imidlertid bli gull verdt! Grorud klarte nemlig ikke – tross heldig ledelse etter et svært ”billig”  straffespark – bedre enn 1 – 1 borte mot Bærum.

Med 3 – 0 i toppkampen hjemme over Kjelsås sikret imidlertid Åsane 2 poengs forsprang og 10 plussmål bedre enn guttene våre før de siste 3 kampene. Frammane har imidlertid – takket være Bærums utligning mot Grorud – fremdeles bare 3 poeng opp til serielederen. Det betyr at guttene
våre fremdeles kan ta 2. plassen på egen hånd, uavhengig av andre resultater!

Øvrige kamper:
Asker – Elverum: 1 – 0, Sotra – Senja: 0 – 1,  Alta – Odd 2: 4 – 1 og Oppsal – Mjølner: 2 – 0

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01       Grorud               23          13            6            4            38 – 27         45

02       Åsane                 23          13            5            5            60 – 29         44

03       Fram                  23          12            6            5            48 – 27         42

04       Kjelsås               23          11            7            5            44 – 28         40

05       Asker                 23          10            7            6            32 –  27        37

06       Alta                     23          11            4            8            38 – 35         37

07       Sotra                  23            8            6            9            30 – 30         30

08       Florø                  23            7            8            8            31 – 36         29

09       Bærum               23            7            8            8            37 – 47         29

10       Odd 2                 23            8            2          13            42 – 40         26

11       Elverum            23            7            4          12            30 – 37         25

12       Senja                  23            5            6          12            25 – 44         21

13       Oppsal                23            5            6          12            28 – 52         21

14       Mjølner              23            4            5          14            24 – 49         17