topp_banner

TUSEN TAKK!

Fantastiske dager i Trondheim er over. Cupeventyret stoppet mot Ranheim. Fram var spillemessig fullt på høyde, men i fotball er det målene som teller. Fram vant tribunen og omgivelsene. For en supportergjeng! Jeg ble flere ganger rørt til tårer over et utrolig engasjement for klubben, et fantastisk humør og samhold. Det var stort å få være en del av dette. Helt ubeskrivelig. Som klubbens leder har jeg bare fått gode tilbakemeldinger. Fra Ranheim hører vi at Fram har hatt de beste supporterne – ever!

Vi farget Trondheim og Ekstra Arena rød/blå med flagg, sang og glede. Larvik som by og IF Fram kan med rette være stolte av en slik supportergjeng og spillergruppe, dette er gode ambassadører for klubb og by.

En stor takk til alle som bidro til denne store opplevelsen, en stor takk til de av dere som sto for de ulike arrangementene, og også til ØP som var tilstede og formidlet opplevelsen til våre innbyggere i Larvik.

HEIA FRAM!

Med vennlig hilsen
Steinar Nyland
Leder IF Fram