topp_banner

To spennende unggutter klare for Fram

Vi ønsker Sander Risan Mørk og George Lewis Maniraghua velkommen til Fram. Begge spillerne er 2000 modeller. Sander er lokal Vestfoldgutt, som kommer på utlån ut sesongen fra Sandefjord. Han er midtbanespiller og fikk sin debut i Eliteserien for Sandefjord mot Molde i Nov. 2018. George har Tromsø og Tromsdalen som sine ungdomsklubber, og fikk sin debut i Obosligaen med Tromsdalen i Juni 2018. George er midtbane/kantspiller, han har flyttet til Larvik og begynt på Thor Heyerdahl VGS.
Begge spillerne er i troppen i morgendagens kamp mot Asker.

«To spennende unggutter som vi har fulgt med på over tid. Begge er ambisiøse, hardtarbeidende, og ønsket seg til Fram. De passer godt inn sammen med resten av spillergruppa. Og er klare til å bidra til en fin Fram høst, og blir spennende å følge», sier sportslig leder Ørjan B Hansen.

Sander Risan Mørk

George Lewis Maniraghua