topp_banner

Fram hette-jakke i salg

I forbindelse med årets store kamp borte mot Ranheim 25.09 har vi anskaffet et lite utvalg Fram hette-genser i ensfarget blå eller rød, med klubbens flotte logo på brystet og tallet 1894 på ermet. Modellen har glidelås slik at dette i praksis er en jakke.

Under hjemmekampen mot Mjølner søndag vil du kunne prøve jakkene og ta opp bestilling på denne. Pris kr 400,-. Alle jakkene forhåndsbetales ved bestilling (kontant, vipps, kort)

Vi tar i mot bestillinger frem til søndag 15.09, deretter bestiller vi jakkene og har fått forsikring om at disse skal være klare før avreise til Trondhjem. Alle som har bestilt vil få beskjed og vil kunne hente jakka på Fram. Dette vil alle som bestiller få info om straks jakkene foreligger.

Vi anbefaler alle å skaffe seg Fram-jakken.

Ønsker du allerede nå å bestille en jakke så er det bare å sende en mail til daglig-leder@if-fram.no. Du må da oppgi Farge du ønsker (Rød eller Blå), samt størrelse (S/M/L/XL/XXL).

Du vil motta mail-bekreftelse på mottak av bestilling og kan da betale via vipps.