topp_banner

4 – 2 HJEMME OVER MJØLNER

Frammane snudde 0 – 2 til 4 – 2!

Startoppstilling: (30) Kenneth Stenild Nielsen, (3) Arnar Thor Gudjonsson, (7) Sindre Lie, (14) Mats Diego Skårdal, (26) Anwar Elyounoussio, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, (6) Kristoffer Tollefsen, (11) Ole Breistøl, (16)  Herman Solberg Nilsen, (19) Jone Rugland og (21) Mame Mor Ndiaye.

Frammane tok grep om kampen fra start, og Ole var svært nær å gi guttene våre ledelsen allerede i 3. min. Skuddet fra kort hold ble imidlertid reddet på streken. 2 minutter senere traff en heading av Mame tverrliggeren! Etter fullstendig Fram-dominans i kampens åpningsminutter var det derfor en skikkelig kalddusj da gjestene i 10.min. tok ledelsen på sin første sjanse i kampen.

Etter dette jevnet spillet seg litt ut, og da vi passerte 15 minutter, kom kalddusj nummer 2 da gjestene på en kontring sørget for 0 – 2 på måltavla i Framparken! Snaut 2 minutter senere sørget Kristoffer for redusering. Han fikk ballen et par meter utenfor 16-meteren, gikk av en nordlending og klemte til ballen, som snek seg inn ved stolperota!

I det vi passerte halvtimen, kom Ole til fin skuddposisjon like utenfor 16-meteren, men det harde skuddet gikk like over tverrliggeren. Dessverre var det ikke stort mer vi fikk se til Ole i denne kampen. I 33. min. var en Mjølner-spiller for sent ute i en luftduell og skallet i hodet til Ole, etter at vår mann hadde headet unna ballen. Begge gikk ned for telling og ble liggende. Etter behandling av sanitetsfolk en stund kunne de forlate banen for egen maskin  med hver sin bandasje rundt hodet – mjølnerspilleren i tillegg med gult kort. Kortet burde kanskje hatt en annen farge? Inn for Ole kom Anders (Bjørntvedt Olsen).

I 41. min. måtte gjestenes keeper ut i et tigersprang på en heading fra Jone. Snaut 2 minutter senere ble det ropt på rødt kort da Mame inne på Mjølners banehalvdel ble revet over ende da han kom seg fri og hadde bare keeper foran seg. Dommeren nøyde seg imidlertid med den gule fargen – til kraftige protester på tribunen!

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1 – 2 i Framparken, etter en omgang der gjestene hadde hatt maksimal uttelling på sjansene sine. Man er slett ikke sjåvinistisk  når man sier at det var en heldig ledelse!

Heldigvis skulle det snu seg i løpet av 2. omgang! Det begynte  med at Jone sørget for 2 – 2 da han i 56. min. var sist på en høy ball Anwar slo inn foran mål. To minutter senere ble så gjestene redusert til 10 mann da en av dem fikk sitt andre gule kort for dagen – og dermed rødt!
I 61. min. fikk Jone en kjempesjanse da han kom seg fri innenfor 16-meteren, men litt ute av balanse satte han ballen like utenfor stolperota! Minuttet etter kom Henrik inn for Kristoffer og i 73. Fredrik – tilbake etter skaden sin – inn for Mats.

Frammane jaget seier og i 78. min. kunne så Mame sørge for en omsider helt fortjent 3 – 2 ledelse etter corner. Anders fastsatte så sluttresultatet til 4 – 2 da han innenfor 16-meteren i 87. min. dempet et innspill fra Henrik med brystet og sendte en markkryper i motsatt hjørne. Dermed endte kampen – som åpnet illevarslende –  til slutt med en meget fortjent favorittseier til guttene våre i nærvær av 532 tilskuere.

Øvrige resultater: Grorud – Sotra: 1 – 1, Bærum – Kjelsås: 1 – 4, Odd 2 – Elverum: 2 – 1, Senja – Florø: 2 – 3, Asker – Oppsal: 2 – 1 – og Alta – Åsane: 2 – 2.

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01       Grorud               19          12            4            3            35 – 20         40

02       Kjelsås               19          10            7            2            38 – 21         37

03       Åsane                 19            9            5            5            47 – 28         32

04       Fram                  19            9            5            5            39 – 25         32

05       Alta                     19            9            3            7            32 – 32         30

06       Sotra                  18            8            5            5            29 – 23         29

07       Asker                 19            6            7            6            23 – 25         25

08       Bærum               19            6            6            7            31 – 37         24

09       Florø                  19            6            5            8            24 – 30         23

10       Odd 2                 19            7            1          11            33 – 31         22

11       Elverum            18            6            3            9            27 – 32         21

12       Senja                  19            4            6            9            23 – 35         18

13       Mjølner              19            4            4          11            22 – 41         16

14       Oppsal                19            3            5          11            24 – 47         14