topp_banner

Våre seriemestere fra 1950

Neste hjemmekamp : Fram -Alta søndag 18/8 kl 13.00 – Jubileumskampen

Som mange vet så fylte Norges eldste eksisterende fotballlag 125 år i Januar. Klubben er også en av bare 16 norske seriemestere gjennom tidene. 18/8 er vår jubileumskamp. Familie av stiftere, gamle cupfinalister, seriemestere, landslagsspillere mm blir invitert til markeringen. Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal, Kjell Magne Bondevik mfl kommer på kamp for å feire klubben og se at Fort Framparken gjenopprettes.

Under er våre staute seriemestere fra 1950
(Etterkommere av seriemesterene, ta kontakt med Jan Roger Henriksen (janroger@bayerstreet.no) for invitasjon og påmelding til samling før kampen)
Bak fra v: Bjørn Thoresen, Karl Johan Kristoffersen, Finn Jensen, Kjell Iversen, Oddvar Horst Kristiansen, Bjarne Kristiansen, Einar Anthonsen, og Gunnar Hansen. Foran: Ludvig Dreng, Roald Thoresen og Oddvar Kruge