topp_banner

Philip til Fredrikstad

Philip Sandvik Aukland til FFK

Etter flere henvendelser fra Fredriksstad Fotballklubb (FFK) på Philip Sandvik Aukland ble Fram og FFK enig om overgangssum på spilleren, forutsatt at Aukland selv ønsket seg til Fredriksstad. Spilleren ønsket å gå i dialog med FFK og har blitt enig med klubben. Det vil dermed bli gjennomført en overgang gjeldende fra idag, 20/8-2019

Philip får i FFK mulighet til å leve av fotballen. Philip kom til Fram før årets sesong, og har vist stor utvikling. Han har vært en del av et lag som har begeistret med mye bra spill i serien og ikke minst spilt seg fram til kvartfinale i cupen. Philip er forsvarsspiller, men bidrar også offensivt, og scoret allerede i debuten etter 6 min i seriepremieren. Han noterte seg også på scoringslisten sist helg mot Alta, i det som skulle vise seg å være Philip sin avskjedskamp for Fram.

Utenfor banen har Philip vist seg som en ekte Framgutt; seriøs, positiv, gode verdier, inkluderende  og med gode lederegenskaper. Philip har også vært med i trenerteamet for Fram sitt Gatelag.  Vi skulle gjerne hatt med Philip videre i laget, samtidig har han kvalifisert seg til dette tilbudet gjennom hardt arbeid og godt spill i Fram, som er positivt. Det viser at unge spillere får sjansen og tar gode utviklingssteg i Fram. Vi ønsker Philip lykke til videre i karrieren og håper du tar med deg mange gode minner fra opptredener i rødt, hvitt og blått, og en god kameratgjeng og støtteapparat som står på for hverandre.

«Fram følger opp spillerstallen kontinuerlig, og i tillegg til gode interne løsninger, arbeider man med ulike løsninger for å styrke stallen ytterligere. Vi er veldig fornøyd med å ha fått tilbake Jone Rugland og Mats Diego Skaardal, samt supplert stallen med Anwar Elyounussi, i tillegg til den gode gjengen vi hadde i vårsesongen.   Vi vil komme tilbake med mer informasjon når det er konkrete nyheter» sier sportslig leder Ørjan Berg Hansen

For mer informasjon eller spørsmål: Sportslig ledere Ørjan Berg Hansen (92 24 18 49)  & Jostein Jensen (94 15 30 70)