topp_banner

Familiebuss til NM kvartfinale

Onsdag 25/9 spiller Fram en historisk kvartfinale i NM på bortebane mot Ranheim i Trondhjem

Vi ønsker at flest mulig skal få mulighet til å være med på denne begivenheten, så vi setter derfor opp en familievennlig buss til kampen.

Bussen vil ha avreise fra Framhallen 06.30 onsdag morgen. Underveis på turen sørger vi for litt moro for barna, quiz m.m. Toalett og Wi-fi om bord. Vi vil legge inn en god pause på turen oppover for en lunsj og å strekke på bena. Vi skal være framme i god tid før kampstart slik at vi rekker å møte resten av Framsupporterne og være med å lage god stemning før og underveis i kampen. I og med at vi håper å få med en del barn på denne turen, er det selvfølgelig ingen alkohol tillatt ombord.

Hjemreise vil bli direkte etter kampslutt, hjemme igjen ca 04.00. Hvis det ikke blir ekstraomganger og straffespark, da blir det nødvendigvis noe senere. Satser på at vi får til en litt ”stille” hjemtur, slik at alle som skal på skole/jobb på torsdagen får seg litt søvn J

Pris:  Det er 57 plasser på bussen  Prisen avhenger av hvor mange vi blir. Men ca. 650,- pr.pers ved full buss. Dette inkluderer billett til kampen.

Bindende påmelding  innen 29/8 pr mail eller sms til:

Jan André Christiansen: janan77@hotmail.com, tlf 98311730 eller Erik Bjørnsen: erikbjrnsen@gmail.com , tlf 99001050

Info om betaling kommer da dagen etter påmeldingfristen.