topp_banner

Cupfinalistene fra 1912

Fram 125 år – Jubileumskampen, Fram – Alta 18/8 kl. 13.00

Årets lag har slått seg fram i cupen, men må ha to seire til for å matche 1912 laget. Fram laget var cupmester en uke, men det ble av forbundet berammet omkamp, noe som i ettertid er blitt betegnet som en mildt sagt rar avgjørelse. Der ble det desverre tap. Ser ellers ut som det var litt større utringning på draktene på den tiden.

Er du etterkommer av en av disse staute karene på lagbildet, ta kontakt med Jan Roger Henriksen (janroger@bayerstreet.no) så vi får invitert deg/dere, til samlingen før jubileumskampen.

Framlaget som var cupmester i én uke i 1912. Fra venstre: Fritz Christophersen, Alf Malcom Andersen, Olaf Ruud, Carl Christoffersen, Harry Jonassen, kapteinen Otto Christiansen, Haakon Engstrøm, Einar Jensen, Johan Hallberg, Alfred Hansen og Tormod Kjellsen.