topp_banner

Kvartfinale NM – onsdag 25. september, Ranheim – Fram

Hotelbooking:
Det er er holdt av en god del rom på Thon Hotel Prinsen. …
Både enkle eller doble. Pris for 1 person er 1095,- / pris for 2 personer er 1295,-
Prisene er inkludert frokost.
mail: anette.sivertsen@olavthon.no og henvis til booking referanse FRAM LARVIK.
Men hver rask, det blir godt med Fram supportere i Trondheim ser det ut til.

Thon Hotel Trondheim ligger rett i nærheten og er et godt alternativ.
Quality Hotel Augustin ligger også i nærheten. Disse hotellene er midt i sentrum ikke langt fra torget. Thon Hotel Nidaros er heller ikke langt unna.

Alle disse er gode alternativer i en by som Fram skal sette sitt preg på før kampstart.
I tillegg er det en del andre gode alternativer mhp overnatting, men det er også en del konferanser i September, så det lønner seg å booke så raskt som mulig.

Utested før kampstart
KIEGLEKROA. Her skal alle de kjente og kjære sangene synges. Her skal det skåles, prates og håpes. Her blir det intervjuer og god stemning. Davy Wathne og noen Fram-profiler kommer. En gammel RBK-profil fra den gang da Rosenborg spilte kvartfinaler i cupen kommer. Halve Larvik kommer!

Transport til stadion
Vi kikker fortsatt på ulike løsninger med tanke på å tilby busser fra utestedet Kieglekroa til Extra Arena, men alternativet er uansett kollektiv transport. Her er rutetider for buss:

Rutetider for buss til Ranheim fra KIEGLEKROA


Kampbilletter
Som tidligere nevnt så vil de bli lagt ut for salg av Ranheim i August. Dere vil bli varslet når det skjer. Man får et tradisjonelt bortefelt med ståplasser, og så vil man også få et felt med sitte plasser. Hovedbolken av billettene blir bortefeltet(ståplasser) på kortsiden.

Da kan du fremdeles sikre deg ståplass på Felt EA, evt. sitteplass på Felt DA.

Reise til Trondheim
Folk må organisere turen selv til Trondheim, det er fortsatt ledige flybilletter både fra Torp og Gardermoen. Toget er også et fint alternativ. Vi vet at det jobbes med private initiativ for buss(er), og noen har bestemt seg for å fylle opp bilen og kjøre.

Arrangement NM kvartfinale
Meld dere inn på Facebook-arrangement om kampen – info vil bli postet der.

Alle sammen til Trondheim i september, og Fram sympatisører som bor der kom dere inn på borte-feltene. Dette blir gøy, «hjemmekamp på bortebane». Vi skal vinne tribunen!