topp_banner

FORAN 13. SERIERUNDE

Bortekamp mot Florø!

Lørdag kl. 16.00 spiller frammane i Norges vestligste by – mot fjorårets OBOS-lag Florø.Hjemme i Framparken er guttene våre ubeseiret i år, der det har blitt 5 seire og 2 uavgjort. Skal vi ha muligheten til å henge med teten ”helt inn”, må bortestatistikken imidlertid bedres betydelig. Kun én seier har det blitt på 5 bortekamper – og det mot det nåværende bunnlaget
Oppsal. Skal 2. plassen på tabellen beholdes etter denne serierunden, må nok borteseier nummer to komme lørdag!

Tirsdag var de første 5 sidene (!) i VG´s sportsbilag viet guttene våre, med innledningen : ”I fjor kunne de ikke stille lag. I år går det bare rett….” med logoen til Fram under! Det er selvsagt positivt og morsomt med denne fokuseringen på Fram og larvikfotballen. Det ligger imidlertid også en fare i at det blir skapt et stort forventningspress på guttene våre – samtidig som det ganske sikkert trigger deres kommende seriemotstandere ekstra. Forhåpentlig takler Roger & Co. dette, slik at det kommende helg ikke ”går rett vest” i dobbelt forstand!

Hva så med de andre tetlagene? Grorud har i øyeblikket koblet et grep om 1. plassen. Sammen med Sandefjord, en divisjon høyere opp, er oslolaget det eneste ubeseirede laget på bortebane i de 3 øverste divisjonene. Det vil derfor være en stor overraskelse om nullen sprekker i Narvik mot Mjølner.

Av de 4 lagene som i øyeblikket kjemper om 2. plassen, er det vel – med forbehold om at Odd 2 ikke stiller like svakt hjemme mot Kjelsås som borte mot Grorud – Åsane som på papiret har den letteste oppgaven hjemme mot Alta.  Finnmarkingene har – i likhet med frammane – vært et typisk hjemmelag, med heller svak poenghøsting borte.

Dersom A-lagstallen til Odd fremdeles har spilleferie, bør Kjelsås kunne ta full pott i Skien!

Øvrige kamper: Bærum – Oppsal, Elverum – Asker og Senja – Sotra. De to første lukter det hjemmeseier av, og det vil ikke overraske om det blir hjemmeseier i den siste også! Senja har nemlig bare tapt én kamp på eget gress i år, der de har tatt 9 av sine 11 poeng! Sotra, på sin side, har som nykommer i 2. divisjon vært en positiv overraskelse og er – med én kamp mindre spilt – med i tetstriden. Da har de imidlertid ikke råd til tap i denne kampen!

Roger har dessverre ikke bare positivt å melde foran kampen mot Florø! Sindre O er heldigvis klar etter skaden han fikk mot Bærum lørdag. Fredrik er imidlertid ute i 4 – 6 uker. I tillegg er Marcin skadet og Stian må sannsynligvis bli hjemme på grunn av jobb.

Roger melder ellers at de stiller fullt lag  og er klare for en LAAANG busstur i morgen, fredag!

Så gjenstår det bare å ønske guttene våre lykke til, både på turen og kampen!

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01       Grorud               12            8            3            1            19 – 10         27

02      Fram                  12            6           4            2            28 – 14        22

03       Åsane                 12            6            3            3            28 – 13         21

04       Kjelsås               12            5            6            1            20 – 13         21

05       Alta                     12            6            2            4            20 – 19         20

06       Sotra                   11            5            3            3            18 – 13         18

07      Florø                  12            4           4            4            13 – 15        16

08       Bærum               12            4            4            4            17 – 20         16

09       Odd 2                 12            4            0            8            19 – 21         12

10       Asker                 12            2            6            4            11 – 15         12

11       Senja                  12            2            5            5            16 – 22         11

12       Mjølner              12            3            2            7            13 – 25         11

13       Elverum            11            3            1            7            14 – 20         10

14       Oppsal                12            2            3            7            12 – 28         09