topp_banner

FRAMMANE TIL 4. RUNDE I NM!

Vant 2 – 1 hjemme over fjorårets NM-finalist, Strømsgodset!

Frams startoppstilling: (30) Kenneth Stenild Nielsen, (3) Arnar Thor Gudjonsson, (4) Philip Sandvik Aukland, (16) Herman Solberg Nilsen   (17) Fredrik Kristensen Dahl, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, (8) Henrik Byklum, (9) Anders Bjørntvedt Olsen (10) Sindre Osestad, (11) Ole Breistøl, og (25) Mame Mor Ndiaye.

Etter en ny flott kamp av guttene våre med utmerket laginnsats onsdag kveld, er Fram for første gang siden 1985 igjen klar for 4. runde i NM! Nærmere 1800 tilskuere i Framparken trosset det utrygge gråværet. De fikk se et spillemessig  nokså sjansefattig, men jevnt oppgjør, der man ikke skulle tro det var 2 divisjonsforskjeller på lagene. Det sier mye om de unge, talentfulle spillerne våre at de gang på gang våget å spille seg ut av trengte posisjoner framfor bare å måke ballen unna sine langt mer meritterte motstandere!

Det begynte imidlertid ikke så bra for hjemmelaget! Allerede etter 5 minutter fikk gjestenes Pellegrino ballen rett utenfor egen 16-meter, spurtet fra guttene våre og satte ballen i mål bak Kenneth. Dermed 0 – 1 i Framparken, til stor jubel fra de tilreisende drammenserne på tribunene.

Frammane lot seg imidlertid ikke knekke av denne tidlige kalddusjen!  Etter å ha blitt presset av gjestene i åpningsminuttene, kom guttene våre snart med i banespillet. Etter et skudd fra Jonas i stolperota i 32. min. ble det så utligning 5 minutter senere. Et innlegg fra Henrik  sneiet borti en motstander og endret retning, slik at keeper ble satt ut av spill. Dermed 1 – 1 i Framparken, som også ble stillingen halvveis i kampen.

I pausen dukket sola fram en liten stund i gråværet – kanskje som et tegn på hvordan kampen ville utvikle seg for guttene våre? For nok en gang skulle Rogers meget godt trenede gutter vise sin evne til å holde koken kampen ut – selv mot et lag fra Eliteserien!

I 72. min. kom Stian Dyngeland inn for Anders. I 80. min. ble Ole felt innenfor 16-meteren, og Sindre O. satte straffesparket sikkert i mål! Dermed hadde guttene våre snudd kampen! Det ble så noen nervepirrende sluttminutter før dommeren, til ellevill jubel i Framparken, blåste av kampen!

Med fortjent seier 2 – 1 hadde frammane detonert en ”cupbombe”!

Trekningen for 4. runde ble foretatt senere på kvelden, og frammane kunne –sportslig sett – ikke ha vært mer heldige! Motstander blir nemlig avdelingskollega  Bærum, som hjemme meget overraskende slo ut Vålerenga med 5 – 3 ! Dermed møtes – med forbehold om at Alta ikke slår ut Stabæk i torsdagens kamp – de to eneste gjenværende 2. div-lagene i NM.

Det skjer allerede ONSDAG 26. JUNI i LARVIK – en kamp, der vinneren går til kvartfinale i NM! Sett av den dagen, folkens!