topp_banner

Historisk prestasjon!

I 1. runde av cupen ble Start sendt på hodet ut av turneringen. Fullt fortjent etter spill og sjanser

I 2. runde ventet denne gang nok et lag fra 1. divisjon, nemlig Raufoss. Igjen ser vi et Fram-lag som går ut på banen uten respekt for en antatt bedre motstander. Fram’ane griper fatt i kampen og det føltes blodig urettferdig da Raufoss etter 33 minutt tok ledelsen etter en stor glipp i Fram-forsvaret.

Fram beholdt likevel roen og styrte andre omgang i jakten på en utligning. Etter 87 minutter scorer Ndiaye, fullt fortjent kampen sett under ett. Et tap ville føltes blodig urettferdig, men i stedet fikk publikum servert ekstraomganger.

Til tross for godt spill og gode sjanser ebber ekstraomgangene ut uten flere scoringer, derved blir det straffespark for å avgjøre kampen.

Kenneth Stenild Nilsen blir kampens store helt. Overraskende for publikum tar han faktisk selv Fram sin 4. straffe og scorer sikkert, deretter går han i mål og redder de to siste straffene til Raufoss.

En stemning slik det var i Framparken etter kampens slutt skal vi gå mange år tilbake for å finne.

Hele Larvik venter nå i spenning på hvilken motstander som venter i 3. runde. Det er hele 25 år siden klubben sist kom så langt i cupen. Bedre gave enn dette kunne ikke klubben få i sitt 125 års jubileumsår!