topp_banner

4 – 1 OVER OPPSAL BORTE

Festfotball etter pause!

Frams startoppstilling: (30) Kenneth Stenild Nielsen, (3) Arnar Thor Gudjonsson, (4) Philip Sandvik Aukland, (7) Sindre Lie, (19) Fredrik Kristensen Dahl, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, (8) Henrik Byklum, (11) Ole Breistøl, (18) Adil Zahid, (22) Sindre Osestad og  (21) Mame Mor Ndiaye.

Bortsett fra Adil, var noen draktnumre de eneste endringene fra kampen mot Sotra på laget trener Roger mønstret på KFUM Arena på Ekebergsletta i Oslo lørdag ettermiddag.

Fram tok initiativet fra start og hadde et spillemessig overtak de første 45 minuttene – men uten å komme til så mange målsjanser. Mame hadde dagens første store i 13. min. da han på et langt og høyt utspill fra Kenneth fikk komme alene mot keeper. Headingforsøket over denne fra 16-meteren ble imidlertid mislykket.

Etter Fram-dominans i åpningen av kampen var det Oppsals tur midtveis i omgangen til å presse frammane en liten periode. I 28. min. måtte Kenneth i aksjon med en dobbeltredning før frammane igjen overtok styringen av kampen. Mame sto for omgangens største sjanse med en heading i tverrliggeren i 37. min.

Lagene gikk så til pause på stillingen 0 – 0 etter en omgang der det ikke hadde vært noe å si på en ledelse til guttene våre. ”Forløsningen” skulle imidlertid komme raskt etter hvilen!

2. omgang var bare 2 minutter gammel da Henrik fra kort, skrått hold ordnet 1 – 0 etter fint angrepsspill. I 51. min. var det klart for 2 – 0 da Jonas fra langt hold polet ballen i motsatt kryss. En spektakulær scoring! 2 minutter senere  var det svært nær ny nettkjenning for oss da ballen for andre gang i kampen traff metallet – denne gang på et langskudd.

I 54. min. kom Herman (Solberg Nilsen) inn for Adil og i 62. Anders (Bjørntvedt Olsen) inn for Ole. Frammane hadde nå god kontroll på kampen, men 2 – 0 kan, som kjent, være en litt skummel ledelse. I 73. min. glapp det for én gangs skyld i forsvaret vårt, og Oppsal scoret på sin første sjanse i omgangen. Dermed 1 – 2 på KFUM Arena – og ny spenning i kampen!

Frammane ga imidlertid umiddelbart svar på tiltale kvarteret før ordinær tid. Et fint angrep – ført oppover på høyresiden av Herman, med en presis markkryper inn foran mål – ble avsluttet av Mame. Dermed 3 – 1 ledelse til guttene våre. Herman gikk så over fra å være servitør til å bli eksekutør da han avsluttet nok et fint angrep med å sørge for 4 – 1 i 80. min. I mellomtiden hadde Kristoffer (Tollefsen) kommet inn for Mame.

Etter en omgang med mye flott spill og ditto scoringer kunne så frammane gå av banen med en overbevisende 4 – 1 seier. Det innebærer at Fram nå ligger på 3. plass – bare ett poeng bak serieleder Kjelsås.

Ett gult kort ble det for øvrig på begge lag i denne kampen. Hos oss ble det på Mame.

Øvrige resultater: Asker – Grorud: 0 – 0, Kjelsås – Bærum: 1 – 1, Åsane – Florø: 0 – 0, Alta – Sotra: 1 – 0 og Elverum – Mjølner: 2 – 1. Senja – Odd 2 spilles mandag.