topp_banner

FORAN 3. SERIERUNDE

Grorud motstander i Framparken lørdag

Lørdag kl.16 skal frammane forsøke å revansjere fjorårets 2 – 4 tap for Grorud. Oslo-laget tapte riktig nok for guttene våre i en treningskamp tidligere i år, men kamp om viktige seriepoeng er jo som kjent noe helt annet.

1 – 0 borte mot Sotra og 0 – 2 hjemme mot Alta er Groruds resultater så langt. Ikke egnet til å skremme vannet av noen, men nettopp derfor kan det bli meget vanskelig for frammane å sende gjestene poengløse tilbake til bydelen i Oslo. Grorud havnet jo på 3. plass i fjor og har ambisjoner om å hevde seg i tetstriden i år også.  

Lørdagens oppgjør vil nok gi oss et bedre bilde av hva vi kan vente av guttene våre i årets serie. Med hensyn til serieåpningens 3 – 1 seier over Elverum i Framparken, så må vi ikke glemme at Elverum spilte med 10 mann mer enn halvparten av kampen! På den annen side var 0 – 3 i Skien resultat av at Odd 2 i to situasjoner hadde flaksen/marginene på sin side – og ikke spillemessig dominans!

De to første serierundene har resultatmessig bydd på flere overraskelser – med nokså uventet tabelltopp og bunn. Få hadde vel trodd at Odd 2 skulle toppe tabellen etter 2 serierunder – like lite som at Asker og Elverum skulle ligge under streken sammen med Senja.

Det vil ikke overraske om Alta – Senja, Asker – Odd 2 og Åsane – Elverum ender med uendret stilling i topp og bunn. Vel å merke, dersom Odd 2 stiller samme sterke lag som mot frammane! Hvis ikke, lukter det Asker-seier. I så fall er det duket for at Alta og Kjelsås blir alene på tabelltoppen. Hjemme mot Senja avgir finnmarkingene neppe poeng, og Kjelsås – som vel har imponert mest i serieåpningen – blir favoritter borte mot Oppsal i rundens Oslo-derby.

I rundens to øvrige kamper, Bærum – Florø og Sotra – Mjølner, er vel – etter påskens resultater – hjemmelagene favoritter.

Trener Roger melder at Nanset-gutten Erik Tallaksen, som gikk over til Halsen sommeren 2017, er klar som ny keeper i troppen vår. På grunn av det tette kampprogrammet med 4 kamper på 11 dager og den jevne troppen, kan det bli noen endringer på laget mot Grorud.