topp_banner

Foran 1. serierunde

Frammane hjemme mot revansjelystent Elverum!

Lørdag kl. 16.00 er det klart for serieåpning i Framparken mot Elverum, som guttene våre avsluttet serien hjemme mot  i fjor. Da ble det 5 – 1 til frammane, noe som lørdag sikkert gir en ekstra tenning hos gjestene.

Elverum var mesteparten av fjorårets sesong med i tetstriden, men ”datt av lasset” de siste serierundene. Laget har nok ambisjoner om å kjempe i toppen i år, også – og stå distansen bedre ut. Forsterkninger både framme og bak kan tyde på at hedmarkingene stiller styrket til årets serieåpning.

Elverum har i de siste treningskampene vunnet 3 – 2 over Moss (etter å ha ligget under 0 – 2) , 3 – 0 over Alta og spilt uavgjort 1 – 1 mot Grorud. Frammane fikk sitt første tap for året med 2 – 3 i Fredrikstad søndag. Guttene våre viste imidlertid så mye positivt i den kampen, også, at det gir grunn til optimisme foran lørdagens serieåpning.

Av de nyopprykkede lagene er det – i hvert fall på papiret – Senja som får den tøffeste oppgaven. Åsane er av blant annet VG tippet som avdelingens opprykksfavoritt, og i Bergen blir det neppe poeng til gjestene nordfra. Det vil også overraske om Oppsal og Sotra – selv med hjemmebane – tar poeng mot Florø og Grorud.

Alta – Mjølner og Asker – Kjelsås er mer åpne oppgjør, der hjemmelagene får et svakt favorittstempel. Serierunden avsluttes mandag med Bærum – Odd 2, der poengene mest sannsynlig havner hos hjemmelaget.

Da er det bare å møte opp lørdag ettermiddag i Framparken, som både på og utenfor banen er i betydelig bedre forfatning enn på samme tid i fjor. Da så gressbanen – grunnet isbrann – mer ut som et potetjorde, der det nærmest var håpløst å spille ballen langs bakken. Nå ser den mye bedre ut, slik at Roger Iversens gutter i betydelig større grad kan praktisere sin nye trenerens uttalte ønske om ballbesittende spill langs gresset!

Takket være flott dugnadsinnsats er den gamle ståtribunen mot jernbanen i ferd med å gjennomgå en fullstendig fornying – som sittetribune med ca. 480 seter på de 3 nederste radene og ståtribune på de øvrige. Halvdelen mot Framhallen – med 240 sitteplasser – er klar til serieåpningen.

Dette – sammen med de nye fasilitetene i tilbygget til Framhallen – sørger for betydelig bedre komfort og trivselsfaktor for publikum. Så får vi håpe alle i Framparken bidrar til å ta best mulig vare på tribunesetene! Det gjør vi ved å sitte på dem – og ikke bruke dem som fotskammel eller tråkke på dem!

Få med deg flest mulig av familie og venner og ta dere en tur i Framparken lørdag!

Vel møtt og lykke til – både på og utenfor banen!