topp_banner

A-lags stallen 2019

Her kommer en liten oppdatering på årets spillerstall. En drøy uke før Elverum kommer på besøk i Framparken 13/4, så kommer vi med en liten liten oppdatering på spillerstallen, slik den nå ser ut pr 3/4-19. Det er ikke noen store korrigeringer, men en ut og 2 inn siden sist. Som tidligere annonsert så har Axel Ahlander valgt å gå tilbake til Tønsberg for å bygge seg opp igjen etter skade. Samtidig så er vi veldig glade for at Adil Zahid fra Lyn har valgt Fram, vi ønsker Adil velkommen til Fram. Deleque Lukungu fortsetter i Fram og er en av 12 spillere som er med oss videre i Fram fra ifjor.Vi gleder oss til seriestart sammen med dere.

Vi har en spennende sammensatt tropp. 12 av de som avsluttet fjorårets sesong er med videre, noe som er viktig for kontinuiteten. 6 lovende lokale spillere har kommet til, i tillegg har det kommet spillere fra gode akademier inn i troppen. Både nye og gamle spillere har funnet seg vel til rette og higer etter grønt grass og sesongstart i Framparken.

Keepere
Kenneth Stenild
Milos Crnogorac

Forsvar
Fredrik Dahl
Arnar Thor Gudjohnson (Strømsgodset)
Sindre Lie
Phillip Aukland (Start)
Jonas Jacobsen (Sandefjord 2)
Marius Jacobsen (Sandefjord 2)

Midtbane
Henrik Byklum
Kristoffer Tollefsen
Jonas Pereira (Viking)
Herman Solberg Nilsen
Marcin Pietron
Adil Zahid (Lyn)
Stian Dyngeland
Sindre Osestad
Deleque Lukungu

Angrep
Ole Breistøl (Sandefjord Fotball)
Anders Bjøntvedt Olsen (Halsen)
Mame Ndiaye

Hovedtrener: Roger Iversen
Keepertrener: Arild Anundsen
Øvrig støtteapparat: Bjørn Stenberg, Quitero Alamo, Andreas Faugstad.
Sportslig ledelse: Jostein Jensen & Ørjan Berg Hansen 2