topp_banner

1 – 1 HJEMME MOT GRORUD

Poengdeling OK i jevnspilt kamp

Frams startoppstilling: (30) Kenneth Stenild Nielsen, (3) Arnar Thor Gudjonsson, (4) Philip Sandvik Aukland, (7) Sindre Lie (kaptein), (17) Fredrik Kristensen Dahl, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, (6) Kristoffer Tollefsen,  (9) Anders Bjørntvedt Olsen, (11) Ole Breistøl, (16) Herman Solberg Nielsen og (10) Sindre Osestad.

Regnvær – i tillegg til en fremdeles ujevn bane – innbød ikke akkurat til festfotball i Framparken lørdag. Etter en ganske jevnspilt åpning var det i 9. min. klart for dagens første scoring. I likhet med i Skien fikk vi et tidlig mål imot oss i form av en gavepakke til motstanderne som følge av en mislykket klarering. Ballen landet bokstavelig talt på beinet Oliver Valaker Edvardsen, som fra 9 meters hold ikke lot sjansen gå fra seg til å sende gultrøyene fra Oslo i ledelsen.

De nærmeste minuttene etter scoringen hadde Grorud et konstant press mot frammane før det hele jevnet seg ut igjen. Omgangen var preget av mye luftpost uten adressat – nokså likt fordelt på lagene. Finspillet glimret i stor grad med sitt fravær –og det samme gjorde de store målsjansene.  Nærmest var begge lagene kvarteret før pause. Først hadde gjestene en stor mulighet etter frispark, og deretter hadde Sindre O. et godt skudd like utenfor.

Dermed 0 – 1 ved pause i Framparken. Ikke direkte ufortjent, siden Grorud vel i dobbel forstand hadde hatt litt mer trykk i spillet sitt den første halvdelen av oppgjøret. Kampen – og ikke minst frammane – hevet seg betydelig etter hvilen, både spille- og sjansemessig. En fortjent utligning
kom i 54. min. etter at Arnar ble revet over ende inne i straffefeltet under et frispark. Sindre O. satte ballen sikkert i mål – og 1 – 1.

Nå var det hjemmelaget som – oppildnet av scoringen sin – koblet et lite grep i kampen. Da vi passerte halvtimen, fikk frammane en dobbeltsjanse, først med redning på streken av en utespiller og en påfølgende heading som keeper stoppet.

I 62. min. kom Henrik Byklum inn for Kristoffer og 7 minutter senere Stian Dyngeland inn for Herman. I 71. min. hadde frammane nok en stor sjanse, før gjestene 7 min. senere satte Kenneth på hans største prøve i kampen da dansken med en beinparade avverget en kjempesjanse.

Det hadde – på bakgrunn av frammanes 2. omgang – ikke vært ufortjent om poengene hadde blitt igjen i Framparken. Kampen sett under ett, var imidlertid poengdeling OK.  Frammane ”vant” imidlertid cornerstatistikken 6 – 4 og – dessverre – kortstatistikken 4 – 3. Anders, Jonas, Kristoffer og Sindre O. fikk nemlig alle se det gule i dommerens kortstokk.

Rundens øvrige kamper: Bærum – Florø: 0 – 0, Asker – Odd 2: 2 – 0, Åsane – Elverum: 2 – 0, Oppsal – Kjelsås: 1 – 1 og Alta – Senja: 1 – 1. Sotra – Mjølner er utsatt!

Ikke rart at Odd 2 tapte! Ingen av de 7 på innbytterbenken mot Viking i Eliteserien tirsdag og som dagen etter utgjorde mesteparten av Odd 2 mot frammane, var med mot Asker. Videre kommentarer overflødig!