topp_banner

Gratulerer med dagen!

Kjære alle sammen – Gratulerer med dagen

Tenk at klubben i vårt hjerte – IF Fram – har blitt 125 år. Det er en respektabel alder, men vi har på ingen måte nådd pensjonsalder. Det er opp igjennom årene vært utført utrolig mye flott arbeid for bydelens håpefulle. Det arbeidet må fortsette.

Jeg tok over Framskuta i mars 2017, hva jeg gikk til, viste jeg nok lite om. Jeg er veldig glad for oppgaven jeg fikk og veldig ydmyk overfor de som har bidratt til å holde hjulene i gang. Jeg har vært Fram-medlem så lenge jeg kan huske, så da jeg ble spurt om å ta over skuta, var svaret lett.

I den senere tid har vi åpnet vårt nye tilbygg til hallen, i mine øyne et praktbygg. Her er det lagt ned mye dugnadsarbeid som er helt uvurderlig for en forening som vår. Det er veldig gledelig å se den innsatsen som er lagt ned til beste for klubbens medlemmer. Tusen takk til dere alle!

Det jobbes godt i de ulike gruppene. Fram er også gode på integrering, det har blitt lagt merke til også langt utenfor klubbens grenser. Det er vi glade for.

Vårt anlegg trenger et skikkelig løft, det er håp om å komme i gang med vårt etterlengtede nye garderobebygg i løpet av inneværende år. Det hadde vært en stor jubileumsgave til oss selv.

Jeg tror og håper at framtiden vil bringe mye glede på Torstrand. Jeg vil gratulerer dere alle med de første 125 år og lykke til med fortsettelsen!

Med ærbødig hilsen
Steinar Nyland
Leder IF Fram