topp_banner

Vi satser alt på barna

I håndballgruppa jobbes det nå veldig godt med å bygge opp junioravdelingen. Vi inviterer barna når de starter på skolen, og tilbyr gratis håndballskole for 6 og 7-åringer. I år har vi klart å lage et gutter 7-årslag og et jenter 7-årslag. Det er vi veldig fornøyde med. Barna har allerede spilt i to turneringer, og de har både vært flinke og hatt det morsomt – som selvsagt er det viktigste.

Vi har også lag i jenter 8 år, jenter 9 år, gutter 9 år, gutter 11 år, jenter 12 år og jenter 15 år. Alle lagene har flinke trenere og mange dedikerte foreldre/foresatte. Noen av våre lag hadde litt få spiller før sesongstart, så vi strakk ut en hånd og inngikksamarbeid med Tjølling på J12 og Stag på J15 for å få store, gode treningsgrupper. Det har fungert veldig bra i begge lag.

Vårt mål er å rekruttere nye spillere hvert år, slik at vi etter hvert har lag i alle årsklasser – i tillegg til å behold flest mulig spillere lengst mulig.

Det skal vi gjøre med gode trenere/ledere, inkluderende og godt miljø og ikke minst en dugnadsånd i skikkelig Fram-stil. Vi starter fra bunnen av, og satser alt på barna!